For kjøtt
HACCP for kjøtt
Her finner de røde produktene i HACCP serien.
Den røde fargen er i utgangspuktet beregnet for kjøtt produkter.

Kokkekniv, smidd
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 1447 23-03. | 23 cm | |

Oppskjærskniv, smidd
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 1456 21-03. | 21 cm | |
8 1456 26-03. | 26 cm | |

Oppskjærskniv, bølgeslipt egg
Pro-Dynamic
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 5037 30-03 | 30 cm | |

Oppskjærskniv, Kuleslipt
Pro-Dynamic
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 5038 30-03 | 30 cm | |

Kokkekniv
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 5447 21-03. | 21 cm | |

Utbeiningskniv
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 2259 15-03. | 15 cm | |

Oppskjærkniv
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 5453 21-03. | 21 cm | |

Nedskjæringskniv Kuleslip
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
8 2425 21K-03. | 21 cm | |

Kjøttgaffel- smidd
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
9 1009 18-03. | 18 cm | |

Kjøkkengaffel
Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
9 2020 14-03. | 14 cm | |