For kjøtt
HACCP for kjøtt
Her finner de røde produktene i HACCP serien.
Den røde fargen er i utgangspuktet beregnet for kjøtt produkter.
Kokkekniv, smidd
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 1447 23-03. | 23 cm | |
Oppskjærskniv, smidd
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 1456 21-03. | 21 cm | |
| 8 1456 26-03. | 26 cm | |
Oppskjærskniv, bølgeslipt egg
Pro-Dynamic
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 5037 30-03 | 30 cm | |
Oppskjærskniv, Kuleslipt
Pro-Dynamic
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 5038 30-03 | 30 cm | |
Kokkekniv
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 5447 21-03. | 21 cm | |
Utbeiningskniv
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 2259 15-03. | 15 cm | |
Oppskjærkniv
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 5453 21-03. | 21 cm | |
Nedskjæringskniv Kuleslip
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 8 2425 21K-03. | 21 cm | |
Kjøttgaffel- smidd
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 9 1009 18-03. | 18 cm | |
Kjøkkengaffel
| Art. Nr. | Lengde: | Farge: |
| 9 2020 14-03. | 14 cm | |