For kjøtt

HACCP for kjøtt

Her finner de røde produktene i HACCP serien.

Den røde fargen er i utgangspuktet beregnet for kjøtt produkter.

Kokkekniv, smidd

Kokkekniv, smidd

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 1447 23-03.23 cm

 

Oppskjærskniv, smidd

Oppskjærskniv, smidd

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 1456 21-03.21 cm
8 1456 26-03.26 cm

 

Oppskjærskniv, bølgeslipt egg

Oppskjærskniv, bølgeslipt egg
Pro-Dynamic

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 5037 30-0330 cm

 

Oppskjærskniv, Kuleslipt

Oppskjærskniv, Kuleslipt
Pro-Dynamic

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 5038 30-0330 cm

 

Kokkekniv

Kokkekniv 

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 5447 21-03.21 cm

 

Utbeiningskniv

Utbeiningskniv

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 2259 15-03.15 cm

 

Oppskjærkniv

Oppskjærkniv

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 5453 21-03.21 cm

 

Nedskjæringskniv Kuleslip

Nedskjæringskniv Kuleslip

Art. Nr.Lengde:Farge:
8 2425 21K-03.21 cm

 

Kjøttgaffel- smidd

Kjøttgaffel- smidd

Art. Nr.Lengde:Farge:
9 1009 18-03.18 cm

 

Kjøkkengaffel

Kjøkkengaffel

Art. Nr.Lengde:Farge:
9 2020 14-03.14 cm